Despre noi

Despre KOMORA SRL


Înființată în 1992, KOMORA SRL s-a remarcat în decursul anilor prin calitatea și profesionalismul serviciilor prestate. Firma activează  în domeniul cadastrului,  al topografiei și  geodeziei, al  proiectării în domeniul infrastructurii și vă oferă inclusiv consultanță în identificarea celor mai bune soluții pentru proiectul dumneavoastră.

Aliniată celor mai înalte standarde, cu o bogată experiență și un colectiv care îmbină profesionalismul și competitivitatea în rezolvarea nevoilor clienților, KOMORA se încadrează în ultimii 19 ani în topul firmelor organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Călărași.

Înființată în 1992, KOMORA SRL, că societate de prestări servicii în domeniul cadastrului, topografiei și geodeziei, a proiectării în domeniul infrastructurii, s-a remarcat în decursul anilor prin calitatea și profesionalismul serviciilor. Aliniați la cele mai înalte standarde, cu o bogată experiență, clădită în ultimii 24 ani, cu un portofoliu impresionant de lucrări și un colectiv, care îmbină experiența cu competitivitatea în rezolvarea nevoilor clienților, KOMORA SRL se încadrează în ultimii 19 ani în topul firmelor organizat de Camera de Comerț.